I 2015 åbnede kantinen på Tirsdalens skole. Der er et stort område med stole og borde, hvor eleverne kan nyde deres mad.
Eleverne kan købe både formiddagsmad og frokostret, og der er både kold og varm mad. Kantinen har et stort sortiment, og der er bl.a. ny madplan hver 14. dag.
Eleverne skal betale med kantinekort, som fås hos personalet i kantinen.
Tips til madpakken
Ifølge Fødevarestyrelsen er der fem ingredienser i en sund madpakke:
- Brød – helst rugbrød eller fuldkornsbrød
- Grønt – snackgrønt, salat eller pålæg
- Pålæg – kød, æg, bælgfrugter eller ost
- Fisk – mindst en slags fiskepålæg
- Frugt – det friske og søde
Få flere gode råd og inspiration til en sund og varieret madpakke i Fødevarestyrelsen folder "Gi' madpakken en hånd".
Det er en god idé at lave lidt ekstra til aftensmaden – lige til at komme i madpakken. F.eks. kan du bruge rester af:
- kyllingelår
- fiskefrikadeller
- pizza
- råkostsalat
- madtærte